GündemManşet

FESTİVAL SONA ERDİ…

Bodrum’da bu yıl 13’ncüsü düzenlenen “Bodrum Mandalinası Hasat Festivali” sona erdi. Mandalina bahçelerini gezip hasada katılan vatandaşlar, meyveyi dalından koparıp yemenin keyfini yaşadı.

Bodrum Ticaret Odası’nın organizasyonuyla Bodrum Belediyesi, Bodrum Turunçgil Üreticileri Birliği ile sivil toplum kuruluşlarının destekleriyle bu yıl 13.’sü gerçekleştirilen, “Bodrum Mandalinası Hasat Festivali” sona erdi.

Bitez köy merkezinde düzenlenen festivalde üreticiler ve sivil toplum kuruluşları birbirinden renkli yiyecekleri ve küçük eşyaları tezgahlarında sergiledi. Festivalde Muğla ve Bodrum yöresine ait halkoyunları oynanıp mandalina üzerine söyleşiler yapıldı.

Festivalde vatandaşlar Bitez’de bulunan bir mandalina bahçesine geçerek mandalina hasadına katıldı. Etkinlikte mandalinanın hangi aylarda ve ne şekilde hasat edildiğine dair bilgiler verildi. Mandalinayı ağacından hasat eden katılımcılar keyifli bir gün geçirdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu