AsayişGündemManşet

İNSAN TACİRLERİNE MÜEBBET İSTENDİ

Bodrum’da geçen Eylül ayında 3 göçmenin öldüğü olayla ilgili 14 şüpheli hakkında, 3’er kez müebbet hapis cezası istendi. 

17 Eylül günü Bağla Koyu’ndan denize açılan bir grup kaçak göçmenin içinde olduğu fiber tekne su alarak battı. Olayda 15 kaçak göçmen kurtarılırken, 3 göçmen yaşamını yitirmişti. 

Olay ile ilgili Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma tamamlanıp iddianame düzenlenerek Bodrum Ağır Ceza Mahkemesine gönderildi. 

Bodrum Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosunda görevli Cumhuriyet Savcısı Bülent Dinçel tarafından yürütülen soruşturma neticesinde düzenlenen 24 sahifelik iddianamede olaya karıştıkları tespit edilen, aralarında otel sahibi, taksi ve minibüs şoförlerinin de bulunduğu 8’i Tutuklu olmak üzere toplam 14 şüpheli hakkında olası kasıt ile Kasten Öldürme suçundan üçer kez müebbet hapis cezası ile cezalandırılmaları istendi. 

Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi’nce iddianamenin kabulünden sonra önümüzdeki günlerde şüphelilerin yargılanması başlayacak. 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu