GündemManşet

YILIN SON MUHTARLAR TOPLANTISI BODRUM’DA YAPILDI

2018 yılının son Muhtarlar Toplantısı Muğla Valisi Esengül Civelek başkanlığında Bodrum’da gerçekleştirildi.

Bodrum’da bir otelde düzenlenen toplantıya Vali Esengül Civelek, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, il ve ilçe müdürleri ve muhtarlar katıldı.

Vatandaşlarda memnuniyet yaratacak, vatandaş odaklı, hızlı, etkin, verimli ve kaliteli hizmet sunma sorumluluğu kapsamında her ay bir ilçede muhtarlarla düzenlenen toplantılarda bir araya geldiklerini ifade eden Vali Civelek, başarılı ve verimli bir toplantı olması temennisinde bulunarak, sözü muhtarlara bıraktı.

Toplantıda söz alan muhtarlar, mahalleleriyle ilgili talep ve önerilerini dile getirdiler. Muhtarlar tarafından dile getirilen ihtiyaç ve talepler hakkında kurum amirlerinden bilgiler alan Vali Civelek, mevzuata uygun beklenti ve taleplerin çözüme kavuşturulması yönünde gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu