GündemKültür SanatManşet

“YAŞAMA DAİR” SAHNELENDİ…

Genco Erkal’ın uyarlayıp yönettiği ‘Yaşamaya Dair’ adlı tiyatro oyunu, Bodrum’da sahnelendi. Oyunda Genco Erkal ve Tülay Günal’ın performansı beğeni kazandı.

Türk Tiyatrosu’nun sevilen oyuncuları Genco Erkal ve Tülay Günal’ın sahneye koyduğu “Yaşamaya Dair” adlı müzikli gösteri Marmara Koleji Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Oyunu, aralarında Bodrum Belediye Başkan Aday Adayı Taner Uslu’nun da olduğu çok sayıda sanatsever izledi.

Nazım Hikmet’in ölümünün 54. yıldönümü için Genco Erkal’ın uyarlayıp yönettiği oyunda Erkal’a Tülay Günal eşlik etti. Piyano ve viyolonsel eşliğinde sahnelenen oyunda, başta Fazıl Say ve Zülfü Livaneli olmak üzere değişik bestecilerin Nazım şarkıları da seslendirildi.

Nazım Hikmet’in Bursa Cezaevi’ndeki yaşamını ve eşi Piraye Hanım’a olan tutkusunu anlatan oyunda, Tülay Günal zarafeti, oyunculuğu ve seslendirdiği şarkılarla göz doldururken yılların deneyimli tiyatro sanatçısı Genco Erkal, Nazım’ın destansı yaşamını başarıyla sahneye taşıdı.

Oyuncuların performansı izleyenlerin beğenisini kazandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu