AsayişGündemManşet

FİRARİ FETÖCÜYE YARDIM EDERKEN YAKALANDILAR

Türkiye’de FETÖ/PDY örgüt üyeliğinden iki ayrı aranması olan ve Yunanistan’da firari olan H.Y. isimli zanlıya bavulunu götürürken yakalanan kardeşi ve feribot kaptanı gözaltına alındı. 

Edinilen bilgilere göre, 

21.12 2018 tarihinde bodrumdan kalkan Bodrum-Kos seferini yapan feribotun kaptanı S. G. İle gemide çalışan A. A. Yunan polisi tarafından sahte mühürler kaşeler ile yakalanıp gözaltına alınmışlar.

Bahse konu şahıslar 23.12.2018 günü Yunanlı makamlar tarafından Bodrum’a getirilerek KOM Grup Amirliğince teslim alındı.

Şahıslarla ilgili yapılan araştırmada K. Y. isimli şahsın valizi FETÖ /PDY silahlı terör örgütü suçundan aranan ve Kara Kuvvetleri Komutanlığında görevli iken ihraç edilen kardeşi H. Y. isimli şahsa gönderdiği tespit edildi. Valiz içerisinde, FETÖ/PDY’den 2 ayrı aranması olan firari H. Y. İsimli şahsa ait 2 adet laptop, 1 adet tablet, 1 adet Hard disk ve 1 adet cep telefonu olduğu belirlendi.

Şüphelilere silahlı terör örgütüne bilerek ve isteyerek yardım etmek suçundan işlem yapıldı. Gözaltı işlemleri tamamlanan 3 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Öte yandan, firari FETÖ şüphelisi H. Y.’nin de Yunan adli makamlarınca tutuklandığı bilgisine ulaşıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu