GündemManşetSiyaset

ÖZMEN:”BODRUM’U 2023’E TAŞIYACAĞIZ…”

Bodrum’u AK Parti belediyecilik hizmetleriyle ve yatırımlarla buluşturmaya birkaç ay kaldığını ifade eden AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Ömer Özmen, “AK Parti – MHP ittifakıyla birlikte Bodrum ve Muğla’yı 2023’e taşıyacak” dedi.

Geçtiğimiz günlerde parti temayülleri gereği yaşanan süreç sonrasında Bodrum’u hizmetle ve yatırımlarla buluşturacak belediye başkan aday adaylarımızı belirledik diyen Özmen, “31 Mart 2019 yerel seçimleri, Bodrum ve tüm Muğla’nın beceriksiz CHP’li belediyelerden kurtulduğu gün olacak. Sanıyorum genel merkezimiz bu ay sonuna kadar Muğla Büyükşehir ve ilçelerimizin adaylarını belirlemiş olacak.” dedi.

Bodrum sevdası olan herkesi AK Parti altında birleşmeye davet ediyorum…

Yapılan ittifaklardan dolayı çift kutuplu bir seçim olacağına dikkat çeken Başkan Özmen, “CHP’nin belediyecilik konusundaki kötü karnesini gören vatandaş bu seçimde kullanacağı oylarla CHP belediyelerine dersini verecektir. Vatandaşlarımızın yerel yönetimleri belirlerken yaptığı tercihlerin yaşadığı bölgenin 5 yılının kazanılmasına veya kaybedilmesine neden olacağını unutmaması gerekir. Bodrum şundan emin olmalıdır ki, belediye başkan adayımız ve meclis üyelerimizle bugüne kadar CHP’li belediyelerin yarattığı tüm sorunları bir dönem içerisinde ortadan kaldırarak, Bodrumlunun geleceğine hizmet edecek olan, ihtiyaç olan her yatırımı getireceğiz.” dedi.

Başkan Özmen birbirinin aynı olan söylemlerle ortaya çıkan belediye başkan aday adaylarıyla bir beş yıl daha kaybedilmemesi gerektiğini dile getirerek, “Bodrum’da ve Muğla’da 5 yıl boyunca görev yapacak olan AK Partili belediyelerin getireceği yatırımlarla birlikte, vatandaşlarımızın yaşam standartları da olumlu etkilenecektir. Bölge istihdamına katkı sağlanacaktır. Gençlerimize yeni iş imkanları oluşacaktır. Hangi düşünceye sahip olursanız olun, bu seçimde Bodrum sevdamız için tercihinizi, Bodrum’un kökeni Demokrat Parti ve ANAP misyonunun devamı olan AK Parti logosu altında birleştirmeye davet ediyorum.” mesajını verdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu