EğitimGündemManşet

MİLLİ EĞİTİM BAKAN YARDIMCISI ER MUĞLA’DAYDI

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı İbrahim Er, okullarda incelemelerde bulunmak ve toplantılara katılmak üzere Muğla’ya geldi.

Bakan Yardımcısı İbrahim Er ilk olarak, İstanbul’da düzenlenen İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nde (TEKNOFEST) alçak irtifa dalında Türkiye Şampiyonu olan Gökova Adile Mermerci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ve Menteşe Sosyal Bilimler Lisesini ziyaret etti.

Ziyaretleri sırasında Bakan Yardımcısı İbrahim Er’e Muğla Valisi Esengül Civelek, Ula Kaymakamı Baha Başçelik, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin töre eşlik etti. Ziyarette okul yöneticilerinden bilgiler alan Bakan Yardımcısı Er, öğretmen ve öğrencilerle de bir araya geldi.

Bakan Yardımcısı İbrahim Er, daha sonra Muğla Valisi Esengül Civelek’i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Civelek, Muğla’nın eğitim öğretim durumu ile ilgili yürütülen çalışmalar hakkında Bakan Yardımcısı İbrahim Er’e bilgi verdi.

Valilik ziyaretinin ardından Bakan Yardımcısı İbrahim Er, Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan ‘Zirvedekilerle Buluşma’ projesi kapsamında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi 15 Temmuz Şehitleri Salonunda düzenlenen “Bilgi ve deneyim paylaşımı” seminerine konuşmacı olarak katıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu