GündemManşetSpor

EVİMİZDEKİ OLAYLI MAÇI KAYBETTİK…

Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar Süper Ligi’nin 11. Hafta mücadelesinde Yalıkavak Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, çeşitli sebeplerle 8 kez duran maçta evinde Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü’ne 29-34 mağlup oldu.

Gümbet Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda oynanan maça iyi başlayan Rize ekibi Ardeşen, ilk dakikalarda 3-0’lık üstünlüğü ele geçirdi. Temsilcimiz Yalıkavak’ın farkı kapatmasına izin vermeyen Ardeşen, 22’inci dakikaya 6-13 önde girdi.

DAVUL KRİZ ÇIKARDI.

Bu dakikada maçın hakemi, Yalıkavak taraftarlarının tribünde davul çalmasından dolayı maçı durdurup soyunma odasına gitti. Taraftarlar hakemin bu kararına tepki gösterdi. Davulun tribünden kaldırılmasının ardından yaklaşık 15 dakika sonra maç yeniden başladı. İlk devre Rize ekibinin 10-16 üstünlüğü ile bitti.

ELEKTRİK GİTTİ, SALONA YAĞMUR SUYU AKTI

Maçın 2’inci devresi ise maçın defalarca durmasından dolayı bitmek bilmedi. Müsabakanın 2’inci devresinin başladığı esnada Bodrum’da gök gürültülü sağanak yağış başladı. İkinci devrede 3 kez elektriklerin kesilmesinden dolayı duran maç, 3 kez de şiddetli yağışta salonun çatısından su akması, 1 sefer de taraftarın maçın hakemine gösterdiği tepki nedeniyle durdu.

3 saati aşkın bir süre sonunda biten maçı Ardeşen 29-34 kazandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu