AsayişGündemManşet

ADLİ ÖZDEMİR CİNAYETİNDE İDDİANAME KABUL EDİLDİ…

46 yaşındaki iş adamı Ali Özdemir’in, ortağı Mustafa Ö. tarafından, eşiyle ilişkisi olduğu iddiasıyla Bodrum’da öldürülmesine ilişkin soruşturmanın ardından iddianamesi Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.

Bitez Sahilinde bulunan Gumsal Beach Club’ın işletmeciliğini yapan, aynı zamanda unlu mamuller ve pastane zinciri sahibi, 2 çocuk babası Ali Özdemir, geçen 6 Ocak’ta ortadan kayboldu. Yakınlarının kayıp ihbarı üzerine iş adamı Özdemir için arama çalışması başlatıldı. Ali Özdemir’in kaybolmasının ardından 12 Ocak günüde eski ortağı, Mustafa Ö., tarım ilacı içerek, intihar girişiminde bulundu.

Mustafa Ö., tedavisinin ardından 15 Ocak’ta Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı’na gelerek, Özdemir’i tabancayla vurup birlikte yaşadıkları evde öldürdüğünü itiraf etti. Mustafa Ö., itirafından sonra Ali Özdemir’in cansız bedenini sakladığı yeri de gösterdi. Özdemir’in cesedi, Çırkan Mahallesi Pedasa Tepesi eteklerinde bulundu.

Olayla ilgili Mustafa Ö., eşi T.Ö., kayınpederi Arif S., kayınvalidesi F.S., baldızı K.S. ve arkadaşı Rus avukat A.K.’nin de aralarında bulunduğu 12 kişi gözaltına alındı. Mustafa Ö. ile kayınpederi Arif S. tutuklandı.

Sulh Ceza Hakimliği’ndeki ifadesinde T.Ö., eşi Mustafa Ö.’nün eski ortağı Ali Özdemir ile olan ilişkisini anlattı. Yasak aşkı itiraf eden T.Ö. ile F.S., K.S. ve Rus avukat A.K.’nin de aralarında bulunduğu 10 kişi, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ali Özdemir’in cenazesi, memleketi İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde toprağa verildi. Yaşananların ardından T.Ö. Bodrum Aile Mahkemesi’ne başvurup, eşi Mustafa Ö.’den Nisan ayında anlaşmalı olarak boşandı.


Bodrum Cumhuriyet Savcılığı, iş adamı Ali Özdemir’in, ortağı Mustafa Ö. tarafından eşiyle ilişkisi olduğu iddiasıyla öldürülmesine ilgili soruşturmayı bir süre önce tamamladı. Mustafa Ö., kayınpederi, kayınvalidesi ve baldızının da aralarında olduğu toplam 6 kişi hakkında dava açıldı. İddianamede, Mustafa Ö.’ye ‘haksız tahrik altında tasarlayarak adam öldürmek’ suçundan 24 yıl hapis cezası istendi. Ayrıca, kayınpederi Arif S. ve baldızı K.S.’nin ‘kasten öldürmeye yardım etmek’, kayınvalidesi F.S.’nin ise ‘suç delillerini yok etmek’ suçlarından cezalandırılması talep edildi. Mustafa Ö.’nün eşi T.Ö. hakkında ise takipsizlik kararı verildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu