AsayişGündemManşet

MUĞLA MERKEZLİ FETÖ OPERASYONU

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Muğla merkezli 9 ilde 22’si muvazzaf, 5’i ihraç FETÖ mensubuna yönelik çıkarılan gözaltı kararı sonrası 26 şüpheli gözaltına alındı.

Örgütün ‘Mahrem abileri’ tarafından defalarca ardışık olarak ankesörlü ve/veya kontörlü hatlardan arandığı tespit edilen şüphelilere yönelik olarak

MuğlaMerkezli İstanbul Van, Ankara, İzmir, Hatay, Trabzon, Ağrı ve Kocaeli illerinde deniz, hava ve kara kuvvetlerinde görevli22 subay ve astsubay ile daha önce ihraç edilmiş açıkta olan toplam 27 kişibelirlenenen adreslerine eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonlarda 26şüpheli yakalanırken, bir şüphelinin firarda olduğu öğrenildi.

Gözaltına alınan şüpheliler, Muğla Kaçakçılık ve OrganizeSuçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde yapılacak ifade ve sorgu işlemlerininardından adli makamlara sevk edilecek.

Kaynak:

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu