GündemManşetSpor

KULÜPLER BİRLİĞİNDEN BAŞKAN DEMİRÖREN’E ZİYARET

2 ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği Başkanı Murat Şahin ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile TFF 2 ve 3. Lig kulüp başkanları ve yöneticileri Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’e Riva’da nezaket ziyaretinde bulundu.

Dün TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleşen ziyarette; TFF Başkanvekili Ali Dürüst, Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu ve Ali Düşmez, Yönetim Kurulu Üyeleri Erhan Kamışlı, Mustafa Çağlar, Alaattin Aykaç, Prof.Dr. Mete Düren, Fuat Guguloğlu, Genel Sekreter Kadir Kardaş ile kulüp temsilcileri yer aldı.

Ziyarete katılan 2 ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği 2. Başkanı Bodrum Belediyesi Bodrumspor kulüp başkanı Rıza Karakaya ise ziyaretle ilgili şu açıklamayı yaptı;

“90 profesyonel kulübün bulunduğu kulüpler birliğimiz ile TFF başkanımız sayın Yıldırım Demirören’i ziyaret ederek, dertlerimizi anlattık. Ocak ayında Antalya’da çalıştay düzenleyerek bunları rapor haline getirip, sunumlar yapacağız. Bizlere her zaman destekleyen başkanımız Yıldırım Demirören, yönetim kurulu üyelerimiz Ali Düşmez ve Cengiz Zülfikaroğlu başta olmak üzere tüm yönetim kurulu üyeleri ile TFF çalışanlarına teşekkürlerimizi sunuyorum.  Çok keyif alarak yürüttüğüm bu görevimde, Bodrumumuzu en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğim.”

Ziyarette kulüp başkanları tarafından Yıldırım Demirören’e çeşitli hediyeler verildi.  

Kaynak:

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu