EkonomiGündemManşetTurizm

BODRUM TRAVEL TURKEY FUARINDA YERİNİ ALDI

‘Travel Turkey İzmir’ Turizm Fuar ve Kongresi, 6 Aralık Perşembe günü kapılarını açtı. Bodrum Ticaret Odası organizasyonu ve Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle kurulan BODRUM standı gün boyu ilgi odağı olurken stantta gerçekleştirilen faaliyetler dikkat çekti.

6 Aralık Perşembe günü gerçekleştirilen Bodrum standı açılış kokteyline katılan isimler arasında Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, , İzmir Vali Yardımcısı Ahmet Ali Barış, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, İzmir Eski Vali Yardımcısı Cumhur Güven Taşbaşı, İyi Parti Genel Merkez Mahalli İdarelerden Sorumlu Koordinatör Mehmet Tosun, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri, Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Meclis Başkanı İlhan Ersan, Meclis Başkan Yardımcısı Engin Başol, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Atilla Settaş, Fatih Efe ile Meclis Üyeleri Toros Demirdöven, Zeyyat Aybey, Murat Pahna, Şenel Tuncer, İzzet Göksel Esen, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeğmez, TÜRSAB Genel Başkanı Firuz Bağlıkaya, Ankara İl Kültür Turizm Müdürü Kamil Özer, TUROFED Başkanı Osman Ayık, BOTAV Genel Sekreteri Cemil Bayraktar, BODER Başkanı Halil Özyurt, TÜRSAB Bodrum Bölge Temsil Kurulu Başkanı Yüksel Arslan, siyasi parti Bodrum ilçe temsilcileri, çok sayıda Bodrum Ticaret Odası Üyesi ve Basın Mensupları katıldı.

Bodrum Belediye Başkanı Ortak Çalışmanın Önemine Dikkat Çekti

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon Dünya Bodrum’u Türkiye’nin markası olarak biliyor ve biz bunu geliştirmek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Bugün özellikle Bodrum standında turizmcilerimizle yurtdışından gelen tur operatörlerinin birebir görüşme yapmasından da son derece mutluyum. Önümüzdeki yılın çok daha güzel geçeceğine inanıyorum. Bodrum’da müthiş bir birlik beraberlik var; sivil toplum örgütleriyle yerel yönetimi ve bürokratlarıyla. Bu birlik beraberliğin yakalanmasında büyük emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Tüm sivil toplum kuruluşu başkanlarıma teşekkür ediyorum. Bunlar işte gerçekten birlik beraberliğin bir göstergesi” dedi.

BODTO Paydaşlarıyla Fuarda

Bodrum Mandalin & Kule Bar, Bodrum standı açılış kokteyline bu sene de destek verenler arasında yer aldı. Bodrum yeşil mandalinası ile yapılan kokteyller halkın beğenisine sunulurken, Red Dragon Restoran zincirleri de kokteyle katkı sundu. TÜRSAB Bodrum Bölge Temsil Kurulu ise Bodrum standına lojistik destek sağladı.

Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersan ve Meclis Üyesi Toros Demirdöven standa destek veren Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a katkılarından ötürü plaket takdim ederek Bodrum’daki kurum ve kuruluşların ortak çalışmalarına dikkat çekti. Ayrıca Bodrum standı kokteyllerine 10 yılı aşkın süredir destek veren BODTO Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Serttaş’a ve bu sene de açılışa katkı sağlayan Red Dragon Restoran Zincirleri sahibi Haşim Işık’a da plaket takdim edildi.

Speed Networking Konukları Bodrum Standındaydı

Türk Hava Yolları (THY) nin desteğiyle her yıl devam eden dünyanın önemli tur operatörleri ve seyahat acentelerinden satın almacılar ile fuarda stand ile yer alan katılımcı firmaların buluştuğu ‘Speed Networking Etkinliği’ fuarın ilk gününde de amacına ulaştı. Hindistan, ABD, Norveç, Arjantin, Ürdün, BAE, Ukrayna, Slovenya ve  Özbekistan’tan gelen tur operatörleri BODTO yetkilileri ile görüşerek Bodrum hakkında bilgi aldı. Ülke temsilcilerinin BODTO Üyeleri ile ortak çalışmalar yapması için çalışmaların fuar sonrasında da devam edeceği öğrenildi.

Bodrum standı fuarın 2. gününde B Holünde hizmet vermeye devam ediyor ve üyelerini iş görüşmeleri yapmaları için bekliyor. Bodrum standı B holünde 8 Aralık Cumartesi günü saat 18.30’a kadar hizmet vermeye devam edecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu