GündemMagazinManşet

SAHNEDE SU DİYE KİMYASAL SIVI İÇTİ

Ünlü oyuncu Samru Yavrucuk, geçtiğimiz gün akşam oyun için gittiği Marmaris’te sahnede yanlışlıkla su yerine AdBlue(su bazlı üre çözeltisi) içti. Oyundan sonra fenalaşan ünlü tiyatrocu mide bulantısı şikayetiyle hastaneye kaldırıldı. Gece boyu hastanede gözetim altında bulunan Sumru Yavrucuk Bodrum’da gazetecilere açıklama yaptı.

Oyun için Bodrum’a gelen Yavrucak sahne öncesi Herodot Kültür Merkezinde gazetecilere açıklamalarda bulundu. Yavrucak yaşadıklarını şöyle anlattı;

“Sahnede bir kaza diyelim talihsiz bir kaza. Biz dekorlarımızın arasına bizim şoförümüzün kişisel kamyonu ile ilgili şeyleri kimyasal maddeleri karışmış. Bizim dekorcu arkadaşlarımızda bütün taşırken dekorları sahneye çıkarırken biliyorsunuz turnelerde heyecan oluyor biraz kaos oluyor bizim su bidonlarımız yerine maalesef onları taşımış taşımışlar ve kontrol edilmeden onlar bizim bardaklara boşaltılmış. Benim de rol icabı hani sürekli yaptığım mizansen var işte alıyorum sinirle dikiyorum kafaya suyu çayı o mizansen sırasına geldi. Ben de onu hiç tabi tereddütsüz yaptım. İçtiğim anda çok büyük bir acı hissettim yani bir şey çok ters giden bir şey vardı. Allah’tan birinci perde birinci tablonun finalinde oldu bu 3 saniye sonra zaten içeriye girdim ve affedersiniz istifra ettim. Bir şeyler olmuyordu acı hiç gitmiyordu ağzımdan. Sonra tabii ilk tabloyu ilk perdenin bitimini beklemek zorunda kaldık o maddenin ne olduğunu anlamak için çünkü böyle bir şey hiç kimse anlam veremiyordu yani. Ondan sonra arkadaşımın da başına geldi aynı şeyi rol arkadaşımın Uçan Çalışku’run, ikimizin de ağzımız alevlerle çıktık. Ondan sonra da tabi oyun çıkışında şoförden öğrendik AdBlue diye bir madde bu ağır vasıtaların yakıtlarını aslında doğaya da kazandırmak için bir yakıcı yanıcı bir maddeymiş. Bunun tam bilimsel açıklamasını yapamıyorum kusura bakmayın o kadar çok şey okuduk ki sonra hastaneye gittik müşahede altına alındım çünkü organlara organlarda büyük tahribatlar yapan bir şey madde bu. Güzel geçti çok güzel geçti bütün hastane seferber oldu açıkçası. Biraz solunum yolları dışında pek bir problemim yok diyebilirim kendimi çok daha iyi hissediyorum için açıkçası bir mahsuru görmedim bu gece sahneye çıkmak için.

Hiç kendimi sağlık yönünden riski atmıyorum lütfen sevenlerim meraklanmasınlar gerçekten o kadar çok telefonu aldığım binlerce telefon mesaj cevap veremedim hiçbirine. Çünkü Dinlenmeye ihtiyacım vardı biraz sakinliği ihtiyacım vardı. Her Şey Yolunda her şey çok güzel.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu