GündemHayatManşet

VALİ CİVELEK ENGELLİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Muğla Valisi Esengül Civelek 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen programda engellilerle ve aileleriyle bir araya geldi.

Menteşe Öğretmenevinde düzenlenen programa Vali Esengül Civelek, Vali Yardımcısı Fethi Özdemir, Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürü İlkay Türkoğlu, Muğla Engelliler Derneği Başkanı Emine Çakıroğlu, Muğla Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Menderes Çetinözlü, Muğla Beyazay Derneği Başkanı Pınar Boyacı, engelli bireyler ve aileleri katıldı.

Engelli bireylerimizin Muğla Zeybeği gösterisi ile başlayan programda günün anlam ve önemini belirten konuşma Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İlkay Türkoğlu tarafından yapıldı.

Vali Civelek, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde engellilerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, engelli bireylere ve ailelerine sağlık ve mutluluk diledi.

Konuşmaların ardından Muğla Beyazay Derneği tarafından alınan akülü sandalye Vali Civelek tarafından engelli bir bireye hediye edildi.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu