GündemManşet

TÜRKİYE’DE BİR İLK OLAN DERNEK GENEL KURULUNU YAPTI

Bodrum Site Yöneticileri Derneği ( BODSİYÖDER) ilk olağan genel kurul toplantısını, bugün KW Bodrum”un toplantı salonunda gerçekleştirdi.

Toplantıda, derneğin kurullarının seçimi yapıldı. Derneğin kurucu başkanı Zerrin Dinçer ERDOĞDU yeniden dernek başkanlığa seçilirken, açılış konuşmasında dernek üyelerine, derneğin Türkiye’de bu konuda kurulan ilk dernek olduğunu, derneğin amacının, gelişen teknoloji ile birlikte insanların temel ihtiyaçlarını karşılamak maksadıyla, birlikte yaşamak zorunda kaldıklarını,beraberinde de bazı sorunlarla karşılaşıldığını ,sitelerde ve apartmanlarda yaşayan insanların, yaşam alanlarında mevcut yasal düzenlemeler çerçevesinde daha kaliteli bir yaşam sürdürebilmeleri için alt yapı oluşturmak ve teknik destek sağlamak olduğu bilgisini verdi.

Derneğin kurucu üyelerinden olan ve yeniden yönetim kuruluna seçilen ROTA eğitim kurumu yöneticisi İlkay Turan EREN ise derneğin gelecekte insanlara daha iyi bir yaşam alanı sunabilmek için etkin faaliyetlerde bulunacağını dile getirdi.

Toplantı, temenniler ile son bulmuş olup katılımcıların Türkiye’de site yöneticiliği husunda ilk olan derneğin kurulmasından memnuniyetleri müşahede edildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu