GündemManşet

KAYMAKAMLIKTAN PATLAMAYA İLİŞKİN AÇIKLAMA…

Bodrum Kaymakamlığı, Torba Mahallesinde patlayan su hattı ile ilgili bilgilendirme yaptı.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgilerin yer aldığı Kaymakam Bekir Yılmaz imzalı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Bugün sabaha karşı saat 04.00 civarında, Torba mahallemizde Göltürkbükü, Yalıkavak karayolu üzerinde bulunan Ana isale su hattında patlama olmuştur. Patlama sonucu basınçla birlikte kum-taş vs. malzeme mahallemizdeki yolların bir kısmının kapanmasına ve araçların mahsur kalmasına neden olmuştur. Temizleme çalışmaları Bodrum Belediyesi tarafından en hızlı şekilde yapılmaktadır. Çok kısa sürede bitirilecektir.

Su hattının tamiri çalışmalarının ise MUSKİ tarafından yürütülmekte olduğu ve en geç akşama kadar tamamlanacağı değerlendirilmektedir. Anayolda trafik tek şeritten sağlanmaktadır. Trafik ekiplerimiz tarafından gerekli tedbirler alınmıştır.

Ayrıca; ilçemiz bugün saat sabah 10.00 itibariyle yaklaşık 40 kg m2 yağış almıştır. Yağışın akşama kadar devam edeceği tahmin edilmektedir. Yağış dolayısıyla küçük su basmaları dışında çok önemli bir olay yaşanmamıştır. Vatandaşlarımızın dikkatli ve duyarlı olmaları önem arz etmektedir.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu