GündemMagazinManşet

“DİJİTAL SUÇLAR CEZAEVİ” MİLAS’TA ÇEKİLİYOR

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat çekimleri Ören mahallesinde devam eden “Digital Esaret”adlı sinema filminin setini ziyaret etti.

MinT Film Yapım AŞ tarafından çekimleri devam eden yapımcılığını Sinema ve dizi yönetmeni senaryo yazarı ,yapımcı ve oyuncu Birol Güven’in üstlendiği, Yönetmenliğini yine Birol Güven’in Emre Kavuk ile paylaştığı sinema filmi “Digital Esaret” adlı film setini ziyaret eden  Başkan Tokat Klaket’i eline alarak oyunculara çekim startı verdi.

Başrollerinde usta oyuncu Rasim Öztekin’in yanısıra Simay Barlas,Kaan Sevi ve Özgür Çoban gibi bir çok  genç oyuncuların bulunduğu Digital Esaret adlı filmde, İnternet ve gençlik arasındaki bağlantı irdeleniyor. Filmde internet suçu işleyen gençler Dijital Suçlar Cezaevi’nde internetsiz ve telefonsuz bir hayatta rehabilite edilerek tekrar toplum içine dönmesi konu alınıyor.

Film setinde Birol Güven ile bir süre sohbet eden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ; “Muğla ve özellikle Milas’ın tanıtımına verdiğiniz katkı için size ve ekibinize teşekkür ediyorum.Bunları göz önüne alarak  sizleri de kendimizden ve içimizden biri olarak görüyoruz.Uzun zamandır sizleri ziyaret etmeyi istiyordum ancak çekimleri engellermiyiz diye de düşünmeden de duramadım nasip bu güneymiş.Ben tekrar Milas’ın tanıtımına verdiğiniz destek için teşekkür ediyorum”dedi.

Ziyaret için Başkan Tokat’a teşekkür eden Birol Güven ;”Muğla her yönüyle sinemaya çok destek oluyor.Bizlere bu anlamda Hem Büyükşehir hem de Milas Belediyemiz çok yardımcı oldu.Muğla sinemayı çok seven bir şehir.Hiç bir zorlukla karşılaşmadık. Hem bu anlamda hem de ziyaretiniz için sizlere teşekkür ediyorum”dedi.

Film oyuncularıyla da bir süre sohbet eden ,daha sonra yapımcı ve yönetmen Birol Güven ile film setinde bir süre çekilen sahneleri izleyen Başkan Tokat Birol Güven’den film çekimleri hakkında bilgi aldı.Film’in çekimlerinin İstanbul’da devam edeceğini belirten Güven Filmin Gala geçesinin Çökertme’de yapılacağını söyledi.

Birol Güven ve film oyuncularına başarılar dileyen Tokat daha sonra film setinden ayrıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu