EğitimGündemManşet

33 BİN KİTAP BAĞIŞI YAPTILAR

Doğa Koleji t-MBA Öğrenci Meclisleri, Dünya Çocuk Kitapları Haftası kapsamında başlattıkları “Her Okul Bir Kütüphane” projesi ile kütüphanesi olmayan devlet okullarına 33.000 adet kitap bağışı yaptı.

Doğa Koleji, sosyal sorumluluk projelerine hız kesmeden devam ediyor. t-MBA meclis öğrencileri  Türkiye genelinde başlattıkları proje ile binlerce öğrenci kardeşini sevindirdi.  Doğa Kampüslerinin Dünya Çocuk Kitapları Haftası kapsamında başlattığı kitap toplama kampanyasına tüm öğrenciler destek oldu. Projenin her aşamasını kendileri gerçekleştiren meclis başkanları kütüphaneye ihtiyaç duyan devlet okullarını bularak iletişime geçti. Kütüphanesi olmayan okulları yerlerinde ziyaret eden öğrenciler eksikleri tespit ederek büyük bir heyecanla projelerine başladılar. Hazırladıkları afişler ve sosyal medya aracılığı ile büyük kitlelere ulaşan öğrenciler Türkiye genelinde Ordu, Van, İzmir, Trabzon, Ankara, İzmir, Çanakkale, Isparta, Şırnak, Konya Tunceli, Muğla, Erzincan, Batman  gibi birçok ilde bulunan 92 devlet okuluna 33.000 kitap bağışında bulundu.

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, “Doğa Koleji  öğrencilerinin  kitap toplayarak bağışta bulunmaları anlamlı bir adımdır. Devlet okullarımıza bu tür kitap bağışı desteklerimiz artarak devam edecektir” dedi.

t-MBA eğitim modeli ile duyarlı bireyler yetişiyor
t-MBA eğitim modelinin en önemli kazanımlarından biri olan Öğrenci Meclisleri ile öğrenciler topluma pozitif katkı sunan, duyarlı bireyler olarak yetişiyor. Doğa Koleji öğrencileri t-MBA eğitim modeli ile  dünyayı yönetsel, ekonomik ve stratejik açıdan yorumlayabilme yeteneği kazanıyor. Birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan öğrenci meclisleri geliştirdikleri projeler ile ihtiyaç sahibi devlet okullarına yardım ediyor. 92 okulu kütüphane sahibi yapan öğrenciler, projelerine devam edeceklerimi dile getirerek, çok mutlu olduklarını ifade  ettiler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu