EğitimGündemManşet

ÖĞRETMENLERE ÖZEL GECE…

Bodrum Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliğinde yine keyif dolu anlar yaşandı.

Azka Otel’de gerçekleşen etkinliğe Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve eşi Hülya Kocadon, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, Bodrum Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Orman, Taner Uslu ve meclis üyeleri ile okul müdürlerinin yanı sıra çok sayıda öğretmen katıldı.

Gecede yaptığı konuşmada, öğretmenler gününü canı gönülden kutladığını ifade eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, “Eğitim, benim olmazsa olmazımdır. Bir ulus için ekmek ne ise eğitim de odur güzel arkadaşlarım. Eğitimin olmadığı yerde birlik beraberlikten, hoşgörüden ve insanca yaşamaktan söz etmemiz mümkün değildir. Eğer bugün sizlerle birlikte bu güzel ortamı oluşturabildiysek bunun sizin eseriniz olduğunu asla unutmayın. Hepinizin bu güzel gününüzü sevgi ve saygıyla kutluyorum. Benim de 20 yılım belediye başkanı olarak geçti.

Ben de öğretmenlerimden öğrendiğim bütün takdir hakkımı, halkımdan, eğitimden, sağlık, spor, ekonomi ve kültür – sanattan yana kullandım. Bana ve bizlere emek veren tüm öğretmenlerimizin bu güzel gününü kutlarım.” dedi.

Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin de, Bodrum’daki eğitim ve öğretim kurumlarına verdiği desteklerden ötürü ve öğretmenler için düzenledikleri bu anlamlı organizasyon için Başkan Kocadon ile ekibine teşekkür etti. Ardından Bodrum’daki tüm eğitimciler adına Başkan Kocadon’a bir tablo hediye etti.

Öğretmenler, Aykoç Band’in çaldıkları müzikler ile gece boyunca keyifli anlar yaşadı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu