EğitimGündemManşet

ÖZMEN: DENİZCİLİK MESLEK LİSESİ BODRUM’UN BÖLGENİN GELECEĞİDİR…

Vatandaş – devlet birlikte ‘Eğitime Yüzde 100 Destek Projesi’ kapsamında, Denizcilik Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi, Güvercinlik Mahallesi Ambarlı Mevkiinde yapılacak.

Değerli iş insanımız Orhan Kılıç, Bodrum’a yaptığı yatırımlara bir yenisini daha ekledi diyen AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Ömer Özmen, “Bu tip yatırımlar Bodrum’un temel taşlarını sağlamlaştıracak yatırımlar. Bodrum’u Bodrum yapan değerlerimizi ve geleceğimizi garantiye alan yatırımlardır.” dedi.

Muğla Valiliği 75. Yıl Toplantı Salonunda gerçekleştirilen imza törenine Vali Esengül Civelek ve Orhan Kılıç’ın yanı sıra, AK Parti Muğla milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Gökcan, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Ömer Özmen, Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin ve Kılıç Holding yöneticileri katıldı.

Başkan Özmen, Kılıç Holding Muğla’da kazandıklarını Muğla’ya yatırma sorumluluğunu gösteren dünya devi bir firmadır diyerek şunları söyledi;

“Denizcilik Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Bodrum’un bölgenin geleceğidir. Güvercinlik, Ambarlı Mevkiinde bulunan 22.574,18 m2 büyüklüğündeki taşınmaza, 16 derslikli Denizcilik Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi ile 3 atölye binasının yaptırma kararı alarak, bunu hayata geçiren Orhan Kılıç başta olmak üzere, oluşturdukları katma değerin önemli bir kısmını ülkenin eğitim yatırımlarına yönlendiren tüm Kılıç Holding çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bu yatırım Bodrum ve Milas bölgesinde denizcilik konusunda ihtiyaç olan nitelikli personel ve kadroların oluşmasına önemli bir katkı sağlayacaktır. Yatırım değeri 10 milyon lira olacak olan bu değerli yatırımın, iş insanlarına örnek olmasını diliyorum”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu