GündemManşet

GÜLNİHAL DEMİR ‘DEN KÜTÜPHANEYE DESTEK

Şehit Polis Memuru Nedip Cengiz Eker’in isminin verileceği kütüphaneye Sanatçı Gülnihal Demir ‘den destek geldi.

Bilindiği gibi Menteşe İlçesinde polis ve jandarma  iş birliği ile  15 Temmuz hain darbe girişiminde şehitlik mertebesine ulaşan polis memuru Nedip Cengiz Eker’in anısına kütüphane kütüphane teşhir edilmeye başlanmıştı.

Menteşe Kaymakamlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Türkiye  Harp Malülü Gazileri Şehit Dul ve Yetimleri Derneği tarafından Şehit Piyade Asteğmen Yıldıray Çeltikli Ortaokulu’nda teşhir edilecek kütüphaneye destekler de gelmeye devam ediyor. Bu kez de  Ünlü Sanatçı Gülnihal Demir ‘den kütüphaneye destek geldi.

Çocuklar Duymasın dizisi ve Dondurmam Kaymak filmi ile izleyicilerin gönlünde taht kuran Ünlü Sanatçı Gülnihal Demir Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü ‘ne giderek İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz ‘ı makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında beraberinde getirdiği kitapları da kütüphanede öğrencilerin okumasına sunulmak üzere görevlilere teslim eden ünlü sanatçı Demir,  ileriki günlerde de kütüphaneye destek vermeye devam edeceğini belirtti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu