AsayişEğitimGündemManşet

GÜVENLİK GÖREVLİLERİ BİLGİLENDİRİYOR

Menteşe Şehit Piyade Asteğmen Yıldıray Çeltiklioğlu İlk Ortaokulu ‘nu ziyarete giden  İlçe Emniyet Müdürlüğü ve  İlçe Jandarma Komutanlığı görevlileri okul idareci ve öğretmenlerini alınan güvenlik tedbirleri konusunda bilgilendirdiler.

Bilindiği gibi Muğla İli Menteşe İlçesinde 2018 – 2019 Eğitim ve Öğretim Döneminin sorunsuz bir şekilde tamamlanabilmesi amacıyla birbirinden farklı güvenlik tedbirleri planlanarak uygulanılmasına başlanılmışdı.  Alınan güvenlik tedbirleri kapsamında Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz ve Menteşe İlçe Jandarma Komutanı İlhan Evcimen Menteşe

Şehit Piyade Asteğmen Yıldıray Çeltiklioğlu İlk Ortaokulu ‘na gelerek Okul Müdürü Nevin Uğur ‘u ziyaret ettiler. Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Akkuş ve dernek üyelerinin de refakat ettikleri ziyaret esnasında okul idarecileri ve öğretmenlerine Menteşe İlçesinde başta okullar olmak üzere  alınan genel güvenlik tedbirleri hakkında çeşitli bilgiler verildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu