GündemManşet

23 STK BAŞKANLARI BİR ARAYA GELDİ

Bodrum’da faaliyet gösteren farklı amaçlarda kurulmuş dernek başkanları bir araya gelerek STK Başkanlar Grubunu oluşturdu.
Bodrum’da değişik konularda faaliyet gösteren 23 derneğin başkanının bir araya geldiği buluşma, tanışma toplantısı şeklinde geçti. Bitez Mahallesinde bulunan bir kafede gerçekleşen buluşma sonunda, başkanlar toplantısının düzenli olarak yapılmasına karar verildi.
Toplantı sonrası bir açıklama yapan Bodrum Gençlik Spor Kulübü Başkanı Atilla Tamdemir, ilk buluşmanın gayet verimli geçtiğini belirterek şunları söyledi;
“Amacımız, Bodrumumuz için tüm STK’ların projelerini, yaptıkları aktiviteleri kendi aktivitelerimiz sayıp; yardımlaşma, el uzatma olgusunu yaratmak, sorunlarımızı ise konuşabilmek, tartışabilmek, bu sorunların üstüne tek başımıza değil, güç birliği ile birlikte gitme prensibi yaratma düşüncesi olmuştur. Samimi geçen toplantıda, öncelikle tanışma, gurubun işleyiş şekli ve çalışma gurubunun görevlendirmeleri yapılmış, ileri ki tarihte yüksek katılım beklediğimiz bir daha ki toplantı tarihi belirlenmiştir”.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu