GündemKültür SanatManşet

DANSÇILARDAN ÖNEMLİ BAŞARI

Seashine Dans Akademi’nin 13 yaş grubu 9 Eylül tarihinde yapılan Türkiye freestyle yarışmasında aldığı 2. lik ile gitmeye hak kazandığı dünyanın en prestijli yarışmalarından birisi olan ”International Dance Organization” IDO düzenlediği Makedonya’nın Üsküp ilinde yapılan Avrupa Şampiyonasında finali kıl payı kaçırarak geri döndü.

Her ülkeden derece alarak yarışmaya katılmaya hak kazanan yarışmacılar arasında Türkiye’den ”street dance show” kategorisinde yarışmaya katılan tek türk takımı olan Seashine Dans Akademi showları ile Türkiye’yi dünyada temsil etti.Ama Türkiye’nin incisi Bodruma kupa getiremeyerek geri döndü. 10 farklı ülkenin katıldığı yarışmada Slovenyanın milli takımı ilk 3 sırayı aldı.
Seashine dans akademinin eğitmeni Daria Shramko ise şunları söyledi.
” Bizim için kıyasıya bir rekabetin olduğu bir platformda yarışmak gurur vericiydi. Bodruma kupa ile dönmeyi çok isterdik ama ne yapmamız gerektiğini daha iyi öğrenip iyi bir tecrübe edindik. Gelecek yıllarda oldukça güzel derecelerle Bodrumu temsil edeceğimize inanıyorum”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu