GündemManşetSiyaset

AK PARTİDEN İLK ADAY ADAYI BELLİ OLDU

Ak Parti Bodrum İlçe Teşkilatı’nda ilk belediye başkan aday adaylığı başvurusunu yapan turizmci Murat Naci Yavuz oldu.

Ak Parti’den geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamada 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak yerel seçimlerle ilgili 5-12 Kasım tarihleri arası Bodrum Belediye Başkan aday adaylarının başvurularını, 5 Kasım -3 Aralık tarihleri arasında Bodrum Belediye Meclis üyesi aday adaylarının başvurularının alınacağı bildirilmişti.

Ak Parti Bodrum’da ilk belediye başkanlığı aday adaylığı başvurusunu yapan Murat Naci Yavuz oldu.

İlçe Başkanlığı binasında yapılan başvuruda konuşan İlçe Başkanı Ömer Özmen, “Seçim süreci başladı. 10 Kasım günü de Murat Naci Yavuz aday adaylığı başvurusunu yapıyor. 10 Kasım Atamızın ebediyete uğurlanışının 80’inci yılı nedeniyle onu özlem ve minnetle andığımız tekrar etmek istiyorum. Cumhuriyeti anlamak çok çalışmak ve eserler üretmektir. Bu lafla olmaz, bir yolu halka hizmetten geçmektedir. Yerel seçimlerle ilgili sürecimiz başladı. Pazartesiye kadar belediye başkan adaylığı ile ilgili başvurular sonuçlanacak. Bu arada kamuoyu yoklamaları yapılacak. En iyi aday adayımız hangisiyse sürecin sonunda açıklanacaktır. Biz de teşkilatlar olarak yerel seçimlere hazırız. Yeni kadın kolları başkanımız Ayden Korkmaz geçen hafta görevine başladı. Yönetimi de hazır. Bütün teşkilatlar olarak yerel seçimlere hazırız. Bugün aday adaylığı başvurusunu yapan Murat Naci Yavuz yıllardır partimizde farklı görevlerde bulunmuştur. Aday adaylığı hayırlara vesile olsun.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu