GündemManşetSiyaset

AHMET ARAS DA ÖN SEÇİM DİYOR

CHP’den Bodrum Belediye Başkanı Adaylığı için seçim çalışmalarını sürdüren Ahmet Aras, partililer ile yapmış olduğu görüşmeler ve değerlendirmeler sonrasında, aday belirleme sürecinde “ön seçim” yapılmasının önemli olduğunu ifade etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanlığına adaylık başvurusunda bulunarak; cesur, şeffaf ve dinamik bir yönetim anlayışıyla Bodrum’u yönetmeye talip olan Ahmet Aras, parti üyelerinin görüşlerini de dikkate alarak çalışmalarını sürdürüyor. Esnafla, STK’larla bir araya gelerek, sorunların çözümünde halkla bir bütün oluşturmayı hedefleyen Aras, CHP üyeleriyle de sık sık görüşerek onların da fikir ve görüşlerine kulak veriyor.

Aday belirleme sürecinde gündemini koruyan ön seçim konusunda, fikir alışverişinde bulunan Ahmet Aras, “Cumhuriyet Halk Partisi üyeleriyle yapmış olduğumuz görüşmelerde, üye bazlı ön seçimin çokça dile getirildiğine şahit olduk. Ben de partili dostlarım gibi, kaybolmaya başlayan demokratik değerleri yeniden gündeme getirmek üzere, demokrasinin gereği olarak gördüğümüz üye bazında yapılacak bir ön seçimin olmasından yanayım” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu