AsayişGündemManşet

RAHİP KATİLİNE SALDIRI DAVASINDA 2 ZANLI TUTUKLANDI

2006 yılında Trabzon’da İtalyan Katolik Kilisesi rahibi Andrea Santoro’yu öldüren Oğuzhan Akdin ve ağabeyi Alparslan Akdin’i silahla yaralama olayıyla ilgili 2 kadın 4 kişi geniş güvenlik önlemleriyle adliyeye sevk edildi. Özel Harekat polisleri ağır silahlarla Bodrum adliyesinde kuş uçurtmadı.

Bodrum’un Ortakent Yahşi Mahallesi Ali Kelle Ormanı mevkiinde İtalyan Katolik Kilisesi rahibi Andrea Santoro’yu öldüren, Oğuzhan Akdin ve abisi Alparslan Akdin’i vuran E.D, S.K. isimli şahıslar ve B.A. ve Y.U isimli iki kadın çelik yelekler ve özel harekat polisleri tarafından geniş güvenlik önlemleriyle Bodrum adliyesine getirildi.

İtalyan Katolik Kilisesi rahibi Andrea Santoro’yu öldüren, Oğuzhan Akdin ve abisi Alparslan Akdin  geçtiğimiz gün Ali Kelle ormanında vurulmuştu. Olayı inceleyen Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü konuyu Bodrum KOM Gurup amirliğine sevk etti. Akdil kardeşleri vuran kişilerin peşine düşen Kom ekipleri Bodrum’daki tüm mobese kayıtlarını inceleyerek E.D. ve S.K. isimli şahıslar olduğunu tespit etti. Araç plakasından yola çıkan ekipleri E.D ve S.K’nin Antalya’da olduğunu öğrenildi. Operasyonla alınan E.D ve S.K  Bodrum’a getirildi. Yapılan sorgularının ardından B.A. ve Y.U. isimli iki kadından ekipleri gözaltına alındı. Bodrum Kom gurup amirliğinde sorgularının tamamlanmasının ardından bugün sabah saatlerinde  E.D., S.K, B.A. ve Y.U isimli şahıslar adliyeye getirildi.

Olayın tamamen aydınlandığı öğrenilirken konunun iki gurup arasından çıkan tartışma sonucunda meydana geldiği bildirildi.

Sabah saatlerinde adliyeye getirilen şüphelilerin durumları akşam saatlerinde netleşti. Edinilen bilgilere göre, B.A. ve Y.U, isimli kadınlar adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken E.D. ile S.K. isimli zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu