GündemManşetSiyaset

AK PARTİ MİLAS’A GENÇLERDEN BÜYÜK İLGİ

AK Parti Milas İlçe Teşkilatına Milas merkez, Beçin, Selimiye ve Tuzabat mahallelerinden 90’a yakın yeni genç üye katıldı.

AK Parti Milas İlçe Teşkilatına her yaş grubundan olduğu gibi gençlerden de ilgi sürüyor. Yalnızca iki haftada herhangi bir siyasi partiye üyelikleri bulunmayanlar ve CHP gönüllüsü yaklaşık 90 genç, tercihlerini AK Parti’den yana kullanarak katılımlarını sürdürüyor.

Milas merkez ve Selimiye’nin ardından partiye son toplu katılım Beçin ve Tuzabat Mahallesi’nden geldi. Çeşitli meslek gruplarına sahip yaklaşık 50 genç, partinin Halil Bey Bulvarı’ndaki yeni binasına gelerek üyeliklerini gerçekleştirdi. Özellikle Tuzabat Mahallesi’nden AK Parti’ye katılan gençler, CHP gönüllüsü ve üyesi olduklarını belirtti.

Partiye katılan gençlere hitaben bir konuşma yapan AK Parti İlçe Başkanı Fahri Acar, AK Parti’nin her zaman gençlere önem veren bir parti olduğunu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da hemen hemen her konuşmasında gençlerin önemine dikkat çektiğine vurgu yaparak, şahsen kendisinin de bunun örneklerinden biri olduğunu söyledi.

AK Parti’nin bir gönül davası olduğuna vurgu yapan Acar, “Ben de sizler gibi partimizin gençlik kollarından geldim. Şu an ilçe başkanıyım. Bir özelliğim de partimizin ülke genelindeki teşkilatlarındaki yaş itibariyle en genç ilçe başkanıyım.” ifadelerini kullandı.

Gençlere, partiye her gün yeni katılımlar yaşandığını, bunların da kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Acar, “Yaklaşık 5 ay sonra önümüzde çok önemli bir yerel seçim var. Biz bu kez makus talihi yenip Milas Belediyesini kazanacağız. Aldığımız tepkiler ve yaptığımız analizler bize bunu gösteriyor. Çok güçlü bir aday ve meclisle Milas’ı CHP’nin beceriksiz yönetiminden kurtaracağız. Siz, genç kardeşlerimizin bugün aramıza toplu olarak katılmaları bunların zaten açık göstergesi. Başka partilerden toplu istifalar görürken bize toplu katılımlar oluyor. 2019 mart ayında Milas Belediyesi AK Parti’nin olacak ve ilçemize hizmetleri milletvekillerimiz, cumhurbaşkanımız aracılığıyla yağdıracağız.” diye konuştu. Acar, partiye muhtelif zamanlarda günde 100’ü aşkın üye kaydı yapıldığını da hatırlattı.

AK Parti Milas Teşkilatı Gençlik Kolları Başkanı Av. Kadir Bingöl de, yeni üyelere hoş geldiniz konuşması yaptı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu