GündemManşetSiyaset

YENİ BAŞKANDAN İLK TOPLANTI

AK Parti Bodrum Kadın Kolları, yeni başkan Aydan Korkmaz ile ilk yönetim kurulu toplantısını yaptı.

Geçtiğimiz ay AK Parti Bodrum Kadın Kolları Başkanlığına atanan Aydan Korkmaz, yeni yönetim kurulunu belirleyerek, parti binasında ilk toplantısını yaptı.

Toplantıda çalışma arkadaşlarına başarılar dileyen başkan Kormaz, yerel seçimler öncesi oldukça önemli bir dönemde görevi devraldıklarına dikkat çekerek, şunları söyledi;

Eksikleri tamamlayarak, AK Partiyi başarıya taşıyacağız…

“Önümüzde yoğun günler bizleri bekliyor. Zorlu geçeceğini tahmin ettiğimiz 2019 Mart yerel seçimlerinde, partimizi başarıyla temsil etmemiz gerekiyor. Bodrum, geniş alana yayılmış coğrafi yapısıyla çok daha fazla çalışmayı gerektiren bir ilçe. Bizler partimizin en stratejik noktasında her zaman zoru kolay yapan teşkilat olmaya çalıştık. Önümüzdeki yerel seçimlerde sahaya adayımız olarak çıkacak her arkadaşımızın işini kolaylaştırmaya çalışacağız. Belediye başkan adayımız ve meclis üyesi adaylarımızın, Bodrum’u yönetimine katkı koymalarını sağlayacak oyları almaları için elimizden gelenin fazlasını yapmalıyız. Birlikte yol yürüyeceğimiz bu ekipten partimizin beklentisi; eksikleri tamamlayan ve AK Parti’yi Bodrum’da başarıya taşıyacak performansı ortaya koymaktır. İnsanın yaşam olanı olan her noktaya partimizin üstün değerlerini taşımak, ifade etmek, bilgilendirmek ve yaşatmak için özverili bir şekilde çalışmamız gerekiyor. Bizlerin bu görevleri ve beklentileri birlik ve beraberlik içerisinde yerine getireceğimiz konusunda hiçbir şüphem yok.”

Korkmaz; Ana kademeyi oluşturan tüm birimler bizim bir parçamız…

AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatının tüm organlarıyla bir bütün olduklarına dikkat çeken Korkmaz, “Biz çalışmalarımızı büyük bir sisteme entegre olan bir parçayız, düşüncesiyle yapacağız. Başta İl Başkanımız Kadem Mete ve İlçe Başkanımız Ömer Özmen olmak üzere partimizin tüm birimleriyle başarılı bir iletişim içerisinde olacağız.  Ana kademeyi oluşturan tüm birimler bizim bir parçamız” dedi.

Yeni dönem AK Parti Bodrum Kadın Kolları Yönetim Kurulu aşağıdaki kişilerden oluştu;

Aydan Korkmaz, Nevriye Gürakar, Ayşegül Özcan, Zakine Yalçın, Ayşe Uslu, Kevser Camcı, Kamuran Tabak, Gülşen Bilir, Gülay Akbay, Fazile Özer, Dudu Çelik, Ebru Sarıkaya, Çiğdem Altın, Ece Çetinkaya, Semra Utkan, Gülden Arat, Sultan Akın, Selda Omğan, Nazlı Çayır, Betül Akbaba, Yurdagül Ordu, Tuğçe Savan, Melek Özçelik, Nalan Reed, Nursel Pekpak, Nazlı Taşdelen, Simge Demir, Asuman Yalçın, Ayşe Özışık ve Gül Dilek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu