GündemManşetSpor

ŞAMPİYON PROVEZZA…

2018 Türkiye Dragon Şampiyonu Provezza…

Türkiye Yelken Federasyonu’nun Faaliyet programında yer alan ve Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü tarafından Milta Bodrum Marina işbirliği ile düzenlenen Açık Dragon Türkiye Şampiyonası 01 – 04 Kasım tarihlerinde Bodrum’da gerçekleştirildi.

Yurt dışından gelen sporcuların da katılımıyla 10 Dragonun kıyasıya mücadele ettiği şampiyonadan detaylar şöyle;

4 Gün süren şampiyona haftasında, ekipler ilk iki gün hava engeline takılarak yarış yapamadılar. Son iki günde ise beklenen hava gelerek yarışçıların keyifli 4 yarış yapmasına izin verdi.

Rüzgarın olmaması nedeniyle yarışamayan dragoncular ilk günün akşamı Marina Yacht Club tarafından düzenlenen açılış kokteyli ve barbekü partisinde bir araya geldiler. Yapılan ikramlar eşliğinde gecenin tadını çıkarırken sergiledikleri dostluk ve samimiyet ile yarışların centilmence geçeceğini de gösteriyorlardı.

Şampiyonanın ardından Pazar akşamı Marina Yacht Club ta gerçekleştirilen ödül töreninde Provezza teknesinden Ali Tezdiker ve ekibi Türkiye Şampiyonluğu ödülünü tekrar alırken, Enchante Teknesi Levent Özgen ve ekibi ikinci, Elif teknesi Azat Baykal ve ekibi üçüncülük ödüllerini aldılar.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu