GündemManşetSiyaset

AK PARTİ KADIN KOLARINDA BAYRAK DEĞİŞİMİ…

AK Parti Bodrum Kadın Kolları Başkanı Hülya Metin’in istifasıyla boşalan göreve, Ankara’da yapılan görüşmeler sonrasında Aydan Korkmaz atandı.

Hülya Metin’in istifasıyla boşalan görev için Ankara’da yapılan görüşmelere, AK Parti Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından belirlenen Aydan Korkmaz, Nevriye Gürakar ve Nalan Reed katıldı.

Görüşmeler sonrasında önceki dönem kadın kolları yönetiminde teşkilat başkanı olarak görev yapan Korkmaz, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selva Çam, tarafından Bodrum Kadın Kolları Başkanı olarak yetkilendirildi.

Yetkilendirme yazısı, AK Parti Bodrum İlçe Binasında Başkan Ömer Özmen tarafından Korkmaz’a takdim edildi. Göreve devir alan Aydan Korkmaz’a başarı dileyen Başkan Özmen, “AK Parti görevleri ve kademeleri adeta bir bayrak yarışı gibidir. Tüm üyelerimiz bu yarışta ihtiyaç duyulduğu anda verilecek göreve hazırdır. Aydan Korkmaz, 24 Haziran genel seçimleri sürecinde yapılan çalışmalarda görevini başarılı bir şekilde yerine getirerek, yüksek bir performans gösterdi. Bu başarısını önümüzdeki yerel seçimlerde yüklendiği yeni görevi ile devam ettireceği inancındayım.” Dedi.

İl ve ilçe Başkanlarımızın şahsıma duyduğu güvene layık olmaya çalışacağını ifade eden Korkmaz, “Önümüzde çok çalışmamız gereken bir yerel seçim süreci bizi bekliyor. AK Kadınlar olarak, görevlerimizi en ince ayrıntısına kadar yerine getireceğiz. Yerel yönetim kademelerinde görev almaya aday olan arkadaşlarımızın, göreve gelmeleri için yapılacak tüm programları ben ve arkadaşlarım en yüksek performans ile yerine getireceğiz.” Dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu