GündemManşet

GÖKOVALI’NIN ADI KÜLTÜR EVİNE VERİLDİ

Bodrum’u Bodrum yapan Cevat Şakir Kabaağaçlı’nın manevi oğlu Prof. Dr. Şadan Gökovalı’nın adı memleketi Gökova’da oluşturulan kültür evine verildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Muğla, İzmir kültürüne ve Anadolu uygarlığına en fazla hizmet eden kişiler arasında gösterilen Prof. Dr. Şadan Gökovalı’nın adına memleketinde kültür evi açılışı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen Şadan Gökovalı Kültür Evi açılışına Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Şadan Gökovalı’nın yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün açılışta yaptığı konuşmada, “Muğla çok büyük kültürel bir değere sahip. Gökova dediğimizde hemen Şadan Gökovalı aklımıza gelir, ancak ben Şadan Muğlalı diyorum. Gerçekten büyük bir zenginlik Şadan Gökovalı. Biz onun fevkalade olduğunun farkındayız. Biz bu zenginliğimizi doya doya yaşayalım. Cumhuriyet’in en büyük eserlerinden biri yanımızda” dedi.

Ardından Gökovalı, Güneş Gülleri kitabını çok sayıda okuyucusu için imzaladı. Gökovalı’nın donattığı kitaplardan oluşan bölümler ve bazı özel fotoğraf düzenlemeleri açılışta göze çarptı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu