GündemManşetSpor

DİNO CUP’TA YİNE KEYİF DOLU ANLAR YAŞANDI

Anneler babalar denizde yarıştı çocukları taktik verip destekledi.  Bodrum’da 8.kez düzenlenen Bodrum Dino Cup yarışları renkli görüntülere sahne oldu.

Her yıl The Bodrum Cup yarışlarından hemen sonra düzenlenen Dino Cup yarışlarında yine yelken sporu ile uğraşan öğrencilerin anne ve babaları keyifli bir o kadarda zor anlar yaşadılar.

Bodrumspor Yelken Kulübü tarafından Türkiye’de sadece Bodrum’da düzenlenen yarışlar öncesinde velilere antrenman yaptırılıp etaplar hakkında brifing verildi.

1,5 metre uzunluğundaki optimist teknesine antrenörlerin yardımıyla binen yarışçı anne babalar İçmeler açıklarında hazırlanan parkurda kıyasıya rekabet ettiler. Daha önce hiç yelkenli tekne kullanmayan velilerin birçoğu batmaktan kurtulamadı. Yarışçıların imdadına ise görevli sürat botları yetişti.

Kıyıdan çocuklarının desteği ile parkuru güçlükle tamamlayan anne babalar geleceğin yelken sporcusu çocuklarının nasıl zorluklarla mücadele ettiklerine yaşayarak tanık oldular. Bodrumspor Yelken Kulübü Antrenörü Volkan Acele yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bu sene 8.sini düzenliyoruz Dino Cup’ın. Bodrum Cup’ın sonraki haftasında başlıyor. Yaklaşık 25 tane katılımcı var, bunların 8 tanesi bayan. Çok güzel görüntüler. Sporcuların velileri yarışıyor, anneleri babaları. Sporcuların denizde ne çektiklerini ve nasıl zor şartlardan geçtiklerini görüyorlar. Bununla beraber çok güzel vakit geçiriyorlar.”

Etkinlik dereye girenlere kupa ve madalyaların verildiği ödül töreni ile sona erdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu