AsayişGündemManşet

TRAFİK KAZALARININ ÖNLENMESİ İÇİN ELELE

İl genelinde yaşanan trafik kaza sayısının ve kazalarda meydana gelen yaralanma ve ölüm vakalarının azaltılması amacıyla Muğla Valiliği Traifk Kazalarının Önlemesi 100 Günlük  Eylem Planı çerçevesinde hazırlanan Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yürütülen Trafil Elçisi Projesi kapsamında Çalışma Grubu 1. Toplantısı Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşti.

Toplantıya, Muğla İl Milli E ğitim Müdürlüğü, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Muğla Büyükşehir Belediyesi, İl Emniyet Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve 112 Acil Çağrı Merkezince görevlendirilen kurum temsilcileri katıldı.

Kurum temsilcilerinin kurumlarının yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi sundukları aynı zamanda sorunlara çözüm önerileri üretilen toplantıda yapılan çalşmaların tek bir çatı altında toplanmasına proje için bir web sayfası oluşturulmasına ve web sayfasının veli, öğretmen ve öğrencilerin kullanımı için eğitim materyalleri, kurum çalışmaları gibi bilgileri içermesine, trafik bilinci konusunda dikkat çekici çeşitli kampanyaların başlatılmasına, özellikle ilkokullarda bisiklet kullanımının yaygınlaştırılması çalışmalarına başlanmasına ve  okullar için Kaza Bildirim Modülü oluşturulmasına karar verildi.

Çok kısa bir süre içerisinde kamuoyunun da biligilendirilmesi amacıyla çeşitli faaliyetlerin yapılması planlanlanıyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu