AsayişGündemManşet

PARASINI KAPTIRINCA YÜZEREK GEÇMEK İSTEMİŞ…

Bodrum’dan Yunanistan’ın İstanköy adasına yüzerek kaçmaya çalışan Nur Muhammed’in dolandırıldığı, son parasıyla ise 1 ekmek ve çocuk can simidi aldığı ortaya çıktı.

İçmeler mevkiinden can simidi beline takarak yüzerek 7 mil uzaklıktaki İstanköy adasına geçmeye çalışan Nur Muhammed isimli Pakistanlı kaçak göçmen önceki gün bir tur teknesi kaptanı tarafından kurtarılmıştı.

Yorgunluktan ölmek üzereyken tur teknesi personeli tarafından kurtarılarak Sahil Güvenlik ekiplerine teslim edilen 28 yaşındaki Nur Muhammed Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından Ula Geri Gönderme Merkezine sevk edildi.

Pakistanlı kaçak göçmenin alınan ifadesinde, Bodrum’a gelirken insan kaçakçıları tarafından dolandırılarak ve cebinde bulunan 2 bin 800 lirasının çalındığı, Bodrum’a geldikten sonra Yunanistan’a kaçmak için ise son çare olarak yüzerek geçmeyi denediği öğrenildi.

Öte yandan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçma hazırlığında olan 21 kaçak göçmen yakalandı. Ortakent sahiline baskın yapan Bodrum KOM gurup amirliği ekipleri tekneye binmek üzere olan 21 kaçak mülteci yakaladı. Suriye, Filistin ve Somali uyruklu oldukları öğrenilen kaçak mülteciler Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne teslim edildi. 6 çocuk ve çok sayıda kadınında olduğu kaçak mültecilere işlem yapan ekipler Yabancılar şubesine teslim etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu