GündemManşetSpor

BODRUMSPOR, KEÇİÖRENGÜCÜ DEPLASMANINA HAZIRLANIYOR

Bodrum Belediyesi Bodrumspor, deplasmanda karşılaşacağı Keçiörengücü maçına hazırlanıyor.

TFF 2. Lig Beyaz Grup 9. Hafta mücadelesinde Ankara deplasmanında Keçiörengücü ile karşılaşacak yeşil beyazlı ekip, Samsunspor maçının ardından başladığı Keçiörengücü hazırlıklarını sürdürüyor. B.B.Bodrumspor, 9 günde oynayacağı 3 karşılaşmadan ilkinde deplasmanda Bayrampaşa’yı 2-0 mağlup ederken, Çarşamba günü kendi evinde oynadığı Samsunspor maçında ise sahadan 2-0 mağlup ayrılmıştı. Zirve yarışından kopmak istemeyen yeşil beyazlı ekip, 9 günde oynayacağı sonuncu karşılaşmada, Keçiörengücü’nü mağlup ederek yeniden çıkış yakalamak istiyor. B.B.Bodrumspor’da Samsunspor maçında sakatlanan Gökhan Yılmaz dışında eksik oyuncu bulunmazken, Yılmaz’ın son kontrollerinin ardından sahalardan ne kadar uzak kalacağı belli olacak. B.B.Bodrumspor, Cuma ve Cumartesi günleri gerçekleştireceği antrenmanların ardından Ankara’ya hareket ederek konaklayacağı otelde kampa girecek.

B.B.Bodrumspor ile Keçiörengücü arasında 21 Ekim Pazar günü Ankara Aktepe Stadında oynanacak karşılaşmanın başlangıç düdüğü 14:30’da çalacak. Karşılaşmayı ise Orhan Taş, Mahmut Gülle ve Mehmet Akıncık üçlüsü yönetecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu