GündemManşet

TEKERLEKLİ SANDALYE YARDIMI

Milas Belediyesi, sosyal belediyecilikteki atılımını her geçen gün artırıyor. Geçen yıllarda da onlarca engelli vatandaşa tekerlekli sandalye yardımında bulunan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, 3 vatandaşın daha bu konuyla ilgili talebini yerine getirdi.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, tarafından yapılan alan çalışmaları esnasında tespit edilen, ya da Müdürlüğe başvuran vatandaşların taleplerini değerlendiren Sosyal Yardım işleri Müdürlüğü akülü (şarjlı) ve manüel tekerlekli sandalye dağıtımını ve engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için engelli rampası yapımını periyodik olarak devam ettirecek.

Vatandaşların hangi alanda ne ihtiyacı olursa olsun Milas Belediyesi olarak bu ihtiyaçlarını karşılamaya gayret gösterdiklerini anlatan Belediye Başkanı Muhammet TOKAT, “Sosyal yardım alanında Milas Belediyesi olarak yardım ve desteklerimizi her geçen gün artırarak devam ettiriyoruz. Aslında hepimiz birer engelli adayıyız. Sosyal belediyecilik anlamında engellilerin yaşamlarını kolaylaştırmanın gayreti içersindeyiz.”dedi.

Tekerlekli sandalyelerine kavuşan vatandaşlar ise Milas Belediye Başkanı Muhammet TOKAT başta olmak üzere tüm ilgililere teşekkür ettiler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu