GündemManşetSpor

FUTBOLUN EFSANELERİ MUĞLA’DA GENÇLERLE BULUŞUYOR

Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje Koordinasyon Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen “Futbolun Efsaneleri Gençlerle Buluşuyor” projesi kapsamında projeye destek veren futbolcular Muğla Vali Vekili Fethi Özdemir’i ziyaret etti.

Valilikte gerçekleşen ziyarette efsane futbolcular Hami Mandıralı, Ali Gültiken, Oğuz Çetin, Ergün Pembe’ye Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje Koordinasyon Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Akif Okur ile Daire Başkanı Bilal Başar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz eşlik etti.

Ziyarette 17-18 Ekim 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında Vali Vekili Fethi Özdemir’e bilgi verildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen proje ile gençlerimizin aktif futbol hayatına nokta koyan efsane futbolcularla beraber vakit geçirmeleri, spora karşı ilgilerinin arttırılması, sporun teşvik edilmesi ve gençlerin sosyal hayata etkin katılımı amaçlanıyor. Proje ayrıca,  Ceza ve İnfaz Kurumlarında hükümlü ve tutuklu bulunan gençlerin sosyal rehabilitasyonuna katkı sağlamayı da hedefliyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu