EkonomiGündemManşet

ENFLASYONLA TOPYEKUN MÜCADELE

MİTSO da oda üyelerine çağrıda bulunarak “Enflasyonla topyekun mücadelede biz de varız” dedi ve üyelerine satış fiyatlarında yüzde 10 indirim yapmaya çağırdı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, 81 ve 160 ilçedeki üyesi olan oda ve borsalara çağrıda bulunarak, “Enflasyonla topyekun mücadelede biz de varız” dedi. TOBB, üyesi olan firmaların kampanyaya en geniş şekilde katılımda bulunmasını ve ürünlerin satış fiyatlarında en az % 10’luk bir indirim uygulanmasını istedi.

TOBB’nin çağrısı üzerine Milas Ticaret ve Sanayi Odası da tüm üyelerine mesaj göndererek “Enflasyonla topyekun mücadeleye varız” kampanyasına destek vermeye davet etti.    MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, “Üyelerimizin ‘enflasyonla mücadele için varız’  diye başlatılan topyekun mücadele kampanyasına destek olacaklarına inanıyoruz. Bu kampanya kapsamında üyelerimizin, üç aylık süre için ürünlerinin satış fiyatlarına yüzde 10 indirim yapmalarını bekliyoruz. Biz, MİTSO olarak, TOBB olarak ve tüm Türkiye olarak el ele verirsek yenemeyeceğimiz hiçbir güç yoktur. Biz de MİTSO olarak Enflasyonla topyekun mücadelede varız, diyoruz” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu