GündemManşetSpor

DOSTLUK KÖPRÜSÜ BÜYÜYOR

Son 6 yılda yakaladığı başarılarla amatör liglerden profesyonel lig basamaklarında yükselen Bodrum Belediyesi Bodrumspor’un taraftarları dostluk köprüsünü büyütüyor.

TFF 2. Lig Beyaz Grup Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil beyazlı ekibin taraftarları, gittikleri her deplasmanda dostluk köprüleri kurmaya devam ediyor. Son olarak, önceki gün deplasmanda Bayrampaşa ile karşılaşan B.B.Bodrumspor sahadan 2-0 galip ayrılırken, her iki takımın taraftarlarının dostluk tezahüratları dikkatlerden kaçmadı.

Maç öncesi ve sonrasında her iki takım taraftarları karşılıklı tezahüratlar yaparken, maç sonunda, Bayrampaşalı futbolseverler kendi takımlarına tepki gösterirken, B.B.Bodrumsporlu oyuncuları alkışlayarak uğurladı. B.B.Bodrumsporlu oyuncularda, zorlu deplasmandan alınan 3 puan sonrası taraftarlarıyla galibiyet sevincini kısa tutarak, Bayrampaşa taraftarına teşekkür etti. Bodrumsporlu oyuncuların bu davranışını gören Bayrampaşalı taraftarlar ise, takımı yeniden alkışlayarak “Hepiniz Allah’a emanet olun” tezahüratları yeşil beyazlı ekibi uğurladı.

Liglerde özlenen bu görüntüleri oluşturan B.B.Bodrumspor taraftarları her deplasmana dostluklar kurmak için gittiklerini belirttiler. Taraftarlar dönüş yolunda ise Sarıyer Spor Kulübü Kafeteryasında Sarıyerli taraftarlarla birlikte yemek yiyerek Bodrum’a hareket etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu