GündemManşet

KÖSEOĞLU YENİDEN BAŞKAN…

21 No’lu Muğla Tarım Orman Çalışanları Birliği Sendikasının (Toç Bir –Sen) 4’üncü Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

Kongreye Genel Başkan Vekili Sabri KIZILKAYA, Genel Başkan Yardımcısı Zekeriya YAZICI, Aydın Toç Bir-Sen Başkanı Ömer YAMAN
Orman Bölge Müdürü Mehmet Çelik Kurum yöneticileri Memur-Sen İl Başkanı Önder Uçak ve Konfederasyonuna bağlı Sendika Başkanları ile Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları katıldı.

İki aday listesinin yarıştığı seçimde 512 üye oy kullandı.Adaylardan 2012 yılından bugüne kadar Genç Memur-Sen Başkanı olarak görev yapan Adem KÖSEOĞLU her iki tarafa başarılar dileyerek hizmet yarışına aday olduklarını asla rakip olmadıklarını dile getirerek Celalettin SARIKAYA ve ekibine çiçek takdim ederek centilmenlik ve aile ortamında yapılan bir seçim olduğunu söyledi.Adem KÖSEOĞLU 356 oy alarak başkan seçildi.Diğer Başkan adayı Celalettin SARIKAYA’ya ise 156 oy verildi.

Seçimi kazanan Adem Köseoğlu “Değerli dava arkadaşlarım; çıktığımız bu yolda başarımızın en büyük mimarları olan, gece gündüz demeden mücadelemize destek veren üyemiz olsun olmasın bizlere inanan, güvenen, gönül veren, desteklerini esirgemeyen dostlarımıza ve ailelerine teşkilatımızın kılcal damarları olan tüm üyelerimize saygı ve şükranlarımı bildiriyorum. Biz hep birlikte büyük bir aileyiz. Bu sorumluluğun altından kalkmak, bu görevin hakkını vermek, sendikamızı zirveden yeni ufuklara taşımak için üyelerimizin hizmetinde ve emrinde olacağız. Sendikamızı geldiği noktadan daha ileriye taşımak, insanlık için daha faydalı çalışmalara imza atmak adına Toç Bir-Sen sancağı altında nefer olarak el ele, omuz omuza var gücümüzle çalışacağız. Bunu birlikte başaracak, kol kola yürüyerek olgunlaştıracağız. Başarımızın mimarları olan değerli yönetim kuruluma, iş yeri temsilcilerimize kurumlarımızın değerli yöneticilerine ve tüm çalışma arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu