GündemManşetSpor

9 GÜNDE 3 MAÇ OYNAYACAK

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor 9 günde 3 maç oynayacak.
Ligde 6. hafta mücadelesinde sahasında Kastamonuspor 1966’yı 2-1 mağlup ederek zirve yarışında bende varım diyen yeşil beyazlı ekip, 6.hafta sonunda 12 puanla 5.sırada yer aldı. B.B.Bodrumspor ligde 7. hafta mücadelesinde İstanbul deplasmanında Bayrampaşa ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına Salı günü çift antrenman ile başlarken, Teknik Direktör Engin İpekoğlu yönetiminde devam eden hazırlıklar Cuma günü gerçekleşen antrenman ile tamamlanacak. 7 Ekim Cumartesi İstanbul Çetin Emeç Stadı’nda oynanacak karşılaşmadan sonra yeşil beyazlı ekip, sahasında ligin güçlü ekiplerinden Samsunspor’u konuk edecek. 17 Ekim Çarşamba günü Bodrum Şehir Stadı’nda oynanacak karşılaşmadan sonra ise yeşil beyazlı ekip bu sefer Ankara deplasmanında Keçiörengücü ile karşılaşacak. 9 günde 3 maça çıkacak B.B.Bodrumspor’da hedef 3 maçtanda en iyi sonuçlarla ayrılarak zirve yarışlından kopmamak olarak belirlenirken, Bayrampaşa hazırlıklarına başlayan takımda, oyuncuların ve teknik ekibin antrenmanlardaki neşeli ve hırslı tavırları dikkatlerden kaçmıyor.
Ligde 7.hafta mücadelesinde İstanbul deplasmanında karşılaşacağı Bayrampaşa hazırlıklarını sürdüren B.B.Bodrumspor’da eksik oyuncu bulunmazken, 13 Ekim Cumartesi günü Bayrampaşa Çetin Emeç Stadı’nda oynanacak karşılaşmanın başlangıç düdüğü ise 15.00’da çalacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu