AsayişGündemManşet

SAKSIDA YETİŞTİRİP SATIYORLARDI…

Bodrum’da evlerinde saksı içerisinde yetiştirdikleri uyuşturucuyu satan şahıslar, suçüstü yakalandı.

Bodrum Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri yaz döneminde C.Y. isimli şahsın Yalıkavak Mahallesinde uyuşturucu sattığı bilgisini aldıktan sonra şahıs hakkında yaklaşık 2 ay önce fiziki ve teknik takibe başladı.

Narkotik ekipleri fiziki ve teknik takip sonucunda geçtiğimiz cuma gecesi C.Y.’nin Yalıkavak Mahallesi’ndeki ünlü bir restoranda barmen olarak çalışan D.V.P. isimli şahsa uyuşturucu satacağı bilgisine ulaştı. C.Y.’nin ve beraberindeki F.Ç. isimli şahıs, motosikletle restoranın arka tarafına gelerek barmen D.V.P. buluşup uyuşturucu alışverişi yaptıkları narkotik ekipleri tarafından tespit edildi.

Ekipler, C.Y.’nin restorandan ayrılması üzerine D.V.P’y yakalayıp üzerinden C.Y.’nin sattığı iki parça halindeki skunk maddesi ele geçirdi. C.Y.’nin uyuşturucu madde ticareti yaptığına yönelik yeterli şekilde somut deliller elde edildikten sonra ekipler operasyona geçti.

Yapılan operasyon sonucunda C.Y., ev arkadaşı M.Ş. ile birlikte Gümbet Mahallesi İnönü caddesi üzerinde T.D. isimli şahsa uyuşturucu satarken suçüstü yakalandı. T.D.’nin üzerinde C.Y. nin sattığı bir parça skunk maddesi ele geçirilmiştir.

Operasyon kapsamında C.Y.’yi motosikleti ile Yalıkavak’a götüren F.Ç. de yakalanarak gözaltına alındı. C.Y.’nin M.Ş. ile konakladığı ikamette yapılan aramada skunk yetiştirmekte kullanılan düzenek, saksı içinde skunk bitkisi, bir miktar skunk maddesi, uyuşturucu içmekte kullanılan ve bong olarak tabir edilen düzenek yakalandı.

Olayda yakalanan D.V.P. ile T.D. isimli şahıslara uyuşturucu kullanmaktan işlem yapılırken, gözaltına alınan C.Y., F.Ç. ile M.Ş. uyuşturucu madde ticareti yapma suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

Mahkeme sonucunda M.Ş. adli kontrol kararı ile serbest bırakılırken C.Y. ve F.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu