AsayişGündemManşet

YAŞLI ADAM KUYUDA ÖLÜ BULUNDU…

Milas’a bağlı Beçin Mahallesi’nde yaşanan olayda, yaşlı bir adam kendine ait olan arazideki evinin avlusundaki kuyuda ölü bulundu. Edinilen bilgiye göre; Beçin’de yaşayan Toker ailesi, 67 yaşındaki Bilal Toker’den haber alamayınca onu her yerde aramaya başladılar. Bu sırada Milas-Bodrum karayolu kenarındaki arazinin içinde bulunan eve bakan aile bireyleri, genellikle burada kalan yaşlı adamı evin avlusundaki kuyunun içinde buldu.

112 Acil Çağrı Merkezi’ne düşen ihbarın ardından olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, kuyunun içindeki yaşlı adamın öldüğünü belirledi. Olayın ardından polis, geniş kapsamlı soruşturma başlattı.

Ölüm haberiyle büyük bir üzüntü yaşayan Toker ailesi, olay yerinde sinir krizi geçirdi. Sağlık ekipleri ve çevredekiler, sinir krizi geçiren aile bireylerini güçlükle sakinleştirdi.
Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Milas Grup Amirliğine bağlı ekipler ise gerekli incelemenin ardından yaşlı adamın naşının çıkarılması için çalışma başlattı. Cenaze, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderilecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu