GündemManşetSiyaset

AK PARTİ BODRUM SEÇİM STARTINI VERDİ…

Ak Parti Bodrum İlçe Kadın Kolları yerel seçimler öncesi mahalle başkanları ile moral ve istişare toplantısı düzenlendi. Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir’in de katıldığı toplantıda yerel seçimlerde hedefin Bodrum Belediyesin almak olduğu vurgulandı.

Kumbahçe Mahallesi’ndeki Bodrum Öğretmen Evi’nde organize edilen toplantıya Ak Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, İlçe Başkanı Ömer Özmen, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Metin ile çok sayıda partili kadın katıldı.

Burada Kent Haber’e bir açıklamaya yapan Hülya Metin, şu sözlere yer verdi:

“Bugün mahalle başkanlarımızla beraber ilk adımı atalım, belediyeye doğru yürüyelim dedik. Ak Parti’yi Bodrum’la tanıştırmak için ilk adımımızı attık. Seçim startını verdik. Biz çok büyük bir aileyiz. Buraya katılanlar sadece 4’te 1’imiz. Biz bu seçimi alacağız, inanıyoruz. Vakit Bodrum vakti.”

BODRUM BELEDİYESİNİ AK PARTİ İLE TANIŞTIRACAĞIZ

Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir ise Bodrum Belediyesini Ak Parti ile tanıştıracaklarını ifade ederek, “Emin olun, çok mutlu oldum. Bu Pazar günü, tatil gününde hanımefendilerin çok uzak köylerden, beldelerden buraya kadar gelmeleri beni çok duygulandırdı, çok mutlu etti. İlçe Başkanım yanımda, kadın kolları başkanım yanımda, mahalle başkanlarımız burada. Kadınlarımız, bizim seçimlerdeki öncü grubumuz. Onlar her zaman ön planda. Bugün beni çok umutlandırdılar. Biz hakikaten Allah’ın izniyle belediyeye doğru yürüyoruz. Bu birliktelik artarak devam edecek. Ben bu konuda da çok umutluyum. Biz Bodrum Belediyesini Ak Parti ile tanıştıracağız inşallah.” dedi.

HEDEFİMİZ BODRUM

Bodrum İlçe Başkanı Ömer Özmen de hedeflerinin Bodrum Belediyesi olduğunu vurgulayarak, “Bugün kadın kollarımızın organize ettiği mahalle başkanlarını kaynaştırma toplantısında birlikteyiz. Yerel seçimlere hız vermeden önce hem kaynaşma hem de motive olmak amacıyla bir araya geldik. Önümüzdeki günlerde çalışmalarımız hızlanarak artacak. Vekilimin dediği gibi hedefimiz Bodrum. Yerel seçimleri almak için ne gerekiyorsa yapacağız.” diye konuştu.

Bodrum Belediye Başkan adayının ne zaman açıklanacağı sorusuna ise Özmen, “Genel merkezimizle birlikte yapacağımız istişareler sonucunda günü geldiğinde açıklayacağız.” yanıtını verdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu