AsayişGündemManşet

TEKNE SAHİBİ SAKLANDIĞI EVDE YAKALANDI

Geçtiğimiz Pazartesi gecesi Bodrum’dan Yunanistan’ın İstanköy Adasına yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 19 kaçak göçmenin içinde bulunduğu Sirus isimli tekne Bağla Koyu açıklarında batmış göçmenlerden 3’ü hayatını kaybetmişti.

Yürütülen soruşturma kapsamında ilk etapta aralarında otel sahibi bir bayan ile biri Irak diğeri Suriye uyruklu olmak üzere toplam 4 kişi gözaltına alındı.

Soruşturmayı derinleştiren Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri batan teknenin sahibi olan kişiyi tespit etmesinin ardından şüpheliyi Kızılağaç Mahallesinde saklandığı evde yakaladı. Tekne sahibinin yakalanmasının ardından göçmenleri çıkış noktasına götürdüğü belirlenen bir kişi daha yakalandı.

Böylelikle, tekne kazasının ardından yürütülen soruşturma kapsamında toplam 6 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 4’ü sabah saatlerinde adliyeye çıkarılırken tekne sahibi ile göçmenleri çıkış noktasına götürdüğü belirlenen şüphelinin sorgulanmasına devam ediliyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu