AsayişGündemManşet

BODRUM’A GİREMEDEN YAKALANDILAR..

Son zamanlarda artan Göçmen Kaçakçılığı olaylarını önlemek maksadıyla Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince Mumcular bölgesinde icra edilen yol emniyet ve kontrol devriyesi esnasında, Mumcular Mahallesi istikametinden Pınarlıbelen-Etrim Mahallesi istikametine gelen bir araçta 10 yabancı uyruklu göçmen yakalandı.

Soruşturmayı derinleştiren Jandarma ekipleri, Bodrum’a geliş nedenlerinin Yunanistan İstanköy (Kos) adasına geçmek olduğunu beyan ettiği anlaşılan 10 Irak uyruklu Göçmen şahısların tercüman eşliğinde ifadelerini aldı. Göçmen şahısların 01.09.2018 tarihinde İstanbul Atatürk Havalanına uçakla Irak’tan geldiklerini İstanbul’da belirli süre kaldıktan sonra karayolu ile İzmir’e oradan da Bodrum’a gelmek üzere karayolunu kullandıkları tespit edildi.

Kaçak göçmenler işlemlerinin ardından sınır dışı edilmek üzere Şırnak’a gönderilecekleri öğrenilirken göçmeleri kiralık araçla arka yollardan Bodrum’a getirmeye çalışan ve kişi başı 500 TL. alan sürücü Kaan A. ise adliyeye sevk edildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu