GündemManşetMekan

EV YAPIMI YENİ LEZZET DURAĞI…

Bodrum’a köy kokulu, anne mutfağı esintili yepyeni bir mekan açıldı.

Bodrum’da yaşayan Nagihan Doğan, Konacık’ta homemade ürünleriyle donattığı Köybox adlı dükkanını, ailesi ve dostlarının katılımıyla açtı. Konacık Özmert İş Merkezi’ndeki şirin dükkanında anne eli değmiş pasta, poğaça ve börekler ile kahvaltı ve atıştırmalık ürünlerini satışa sunmaya hazırlanan Doğan, özellikle çocuklu annelere ve katkısız, doğal beslenmeden yana olanlara hitap edecek.
Köybox by Nagido markasıyla Bodrum’da bir süredir catering hizmeti veren Nagihan Doğan, tamamen doğal ürünler kullanarak hazırladığı sağlıklı lezzetleri, bir mekanda sunmaya karar verdi. “Bodrum Anneleri” isimli bir grubun kurucularından olan Doğan, Köybox adını verdiği mekanının açılışını dostlarının katılımıyla gerçekleştirdi. Açılışta mekanı ile ilgili bilgi veren Nagihan Doğan, “Her şey, annemin vakti zamanında bize yaptığı ve okuldan çıktıktan sonra yedirdiği kekler, poğaçalar gibi lezzetleri kendi çocuklarıma ve eşime tattırmakla başladı. Bir süredir Bodrum’daki ana okullarına ve grup toplantılarına yaptığım ürünlerime ilgi çok büyük olunca, böyle bir yer açmaya karar verdim. Ev içindeki atölye de artık yeterli gelmemeye başlamıştı. Aslında bu benim için bir hayaldi ve bugün gerçek oldu” diye konuştu.
Bu hayalinin gerçekleşmesinde avukat olan eşi Ali Yalçın Doğan’ın büyük katkısı olduğunu da söyleyen Doğan, “Fikir benimdi ama eşimin de büyük katkıları var. O benim güven ve hayal ortağım. Burası bir aşkla kuruldu. Kendi ilişkimizdeki uyumu, dükkanımıza ve dekorasyonumuza da yansıttık. Sanki her bir eşyayı, burayı hedefleyerek almışız.” İfadelerini kullandı.
Nagihan Doğan, mekanında emziren ve çocuklu anneler için özel bir bölüm oluşturduğunu belirterek “AVM’lere, sıradan marka dükkanlara sıkışıp kalan anneleri, sıcak ve keyifli bir ortamda ağırlamayı hedefliyoruz. Bizim duygusal bir tarafımız var. Komşuculuk, bir arada vakit geçirmek gibi. Güzel anlar paylaşmak gibi… Ben aslında buna karşı bir hareketle yola çıktım. Aile olmak bambaşka bir şey. Burası da çocuklarıyla annelerin dilediklerince keyif yapabilecekleri bir yer olsun istedik” dedi.

Köybox’ta her şey ev yapımı. Nagihan Doğan, tüm ürünlerinde köy sütü ve köy yumurtası kullanıyor. Lezzetli tatlı ve tuzlularda hiçbir katkı maddesi yok. Şeker ise yok denecek kadar az… Tatlı ve tuzlu atıştırmalıklar, doğum günlerine ve kutlamalara özel pastalar, sandviç ve hatta ev yapımı reçellerin satışa sunulacağı dükkan, şirin dekorasyonuyla ebeveynler için ideal bir keyif alanı sunuyor. Arka bölümde çocuk oyun alanı ve emzirme bölümü var. Kafe içinde mini bir de kütüphane oluşturulmuş. Mekan, doğum günü gibi minik kutlamalara da son derece uygun düzenlenmiş.
Köybox Konacık’taki Vodafone mağazasının hemen arkasındaki Özmert İş Merkezi’nde.

bodrumtime ailesi olarak bu yeni işletmenin hayırlı olmasını dileriz.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu