GündemManşetSpor

BODRUM BASKETBOL YENİDEN DOĞUYOR

Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi’nde gösterdiği başarılı grafiği ile ligde birinciliği hiçbir rakibine kaptırmadan şampiyon olarak Bodrum’u Süper Lige taşıyan Kırçiçeği Bodrum Basketbol Kulübü, Süper Lig için hazırlıklarına başladı.

Geçtiğimiz sezonun şampiyonu ve Bodrum’un gururu Kırçiçeği Bodrum Basketbol Kulübü, uzun süredir yaptığı sponsorluk görüşmelerinden yeterli sonucu alamayınca hazırlıklarına bir süre ara vermişti. Geçtiğimiz günlerde yaşanan olumlu gelişmeler çerçevesinde takım kurmak için kolları sıvayan kulüp başkanı Yiğit Özmen, Bodrumlu iş insanlarına Bodrum’un gururu olan takımlarına destek olmaları için çağrıda bulundu.

13 Ekimde ilk maçlarını oynayacak olan Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı’nın, Süper Lig Karşılaşmaları boyunca Bodrum’a Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş gibi büyük takımları getireceğini belirten Yiğit Özmen, takımlarının güçlü olabilmesi için buldukları desteğin yetersiz olduğuna da dikkat çekti.

Bodrum Basketbol Kulüp Başkanı Yiğit Özmen, yaptığı açıklamada şunları söyledi.

“Bodrum Basketbol Kulübü’nü kurduğumuz 3 yılda 2 şampiyonlukla Muğla ve Bodrum tarihinde ilk kez Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Süper Ligine çıkan bir takım olma başarısını göstermiştir. Yaptığımız girişimlerimizde yerel yönetimlerden aldığımız destek takım kurmamız için yeterli olamadığından, takım oluşturmak için bir girişimde de bulunmamıştık.

Bodrum Belediye Başkanı Sayın Mehmet Kocadon, takım için elinden geleni yaparak,  geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Bodrum Basketbol Takımı’na desteğini esirgememiştir. Bunun için kendisine minnettarız. Ancak halen ana sponsor bazında bir marka ile uzlaşabilmiş değiliz. Sadece Bodrum’da spora ve sporcuya her zaman destek olan, her türlü imkanı sağlayan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un verdiği destekle yeni bir takım kurmak zorundayız. Bu da bizi yeni ve güçlü bir takım kurmakta oldukça çaresiz bırakıyor.

Bu nedenle Bodrum Basketbol Kulübü olarak Bodrum’da basketbolu yaşatmak ve süper lig heyecanını Bodrum’a tattırmak amacıyla, önümüzde kalan kısıtlı sürede A Takımlar seviyesinde bir takım oluşturmak yoluna gideceğiz.

Bu nedenle, bizim için olduğu kadar, Bodrum içinde önemli olan bu ligde varlığımızı devam ettirirken, Bodrum’dan yurt geneline seslenmek isteyen markalara da çağrıda bulunmak istiyorum. Bu kulübü biz kurmuş olabiliriz. Ama Bodrum gibi büyük bir markayı adında taşıyan kulübümüz, artık sizlere emanet. Bu takımı geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi sizler yüceltecek, varlığını Bodrum’da kazanan markalar olarak sizler devam ettireceksiniz.

Seyircilerimiz daha coşkulu, maçlarımız daha heyecanlı ve hedeflerimiz daha büyük olacak. Süper Lig demek, ulusal basının her kolunda yer almak demek. Biz başarılı oldukça Bodrum ve Bodrum Markaları gücüne daha da güç katacak demek. O nedenle herkesi destek olabildiği ölçüde Bodrum’un bu azimli kulübüne destek olmaya bekliyorum. Başarı hepimizin başarısı olsun.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu