GündemManşet

İLK ORUÇ İFTAR YEMEĞİ KORU MAHALLESİNDEYDİ

Milas Belediyesi tarafından Muharrem ayı olması nedeniyle İlçede bulunan Alevi vatandaşlara yönelik oruç açma yemeklerinin ilki Koru mahallesindeydi.

Milas Belediyesi Sosyal Yardım işleri bünyesinde organize edilen oruç açma yemeğine Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Belediye Başkan Yardımcıları Faik Karagöz, Zeynep Çınar ve Koru mahallesinde ikamet eden Alevi vatandaşlar katıldı.

Böyle günlerin hep birlikte olununca daha anlam kazandığını dile getiren Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat yemeğe katılan herkese teşekkür etti. Bir hayra vesile olmak amacıyla Koru mahallesindeki vatandaşlarla bir arada olduklarını belirten Tokat; oruçlarınızın kabul olmasını temenni ediyorum ve yası mateminizi paylaşıyorum dedi.

Alevi Dedesi tarafından okunan duanın ardından açılan oruçta vatandaşlara, Otlu peynirli börek, kuru fasulye, bulgur pilavı, cacık ve irmik helvası ikram edildi.

Oruç açma yemeğinin ikincisi bugün Pınarcık mahallesinde verilecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu